Kloak-TV

Hos Kloakfirma Dahl tilbyder vi en grundig og effektiv TV-inspektion af din kloak. Vi stor erfaring med kloak-TV, idet vi har mange års erfaring med arbejde af kloakservice.

Vi er et kloakfirma i Odense, som har dig i fokus - og vi er ikke tilfredse før du er. Vi er kendt for vores grundighed og gode service. Derudover går vi hos Kloakfirma Dahl aldrig på kompromis med kvaliteten.

Ved at benytte kloak-TV kan vi, på baggrund af vores erfaring, spore defekte kloakker og hjælpe dig med at komme af med nuværende - og tilbagevendende problemer med f.eks. dit afløb.

Hvorfor kloak-TV?

Det kan være umuligt at finde ud af hvor der problemerne i din kloakledning er lokaliseret. For at vi ikke skal grave hele dit kloaksystem op - kan man foretage en TV-inspektion af kloakken. Dette gør at vi kan se hvor problemet er opstået, samt hvordan vi kan finde den bedste løsning for dig.

Her er en liste over hvornår du f.eks. kan benytte dig af en kloak-TV:

  • Finde et brud på kloaksystem, samt en tilstopning
  • Skadedyrsproblemer, såsom rotteskader
  • Fugtskader
  • En undersøgelse af skakter, vandboringer mm.
  • Lugtgener

Defekt kloak

Vi anvender det nyeste inspektionsudstyr, når vi foretager en TV-inspektion af din kloak. Det er vigtigt for os finde den bedste - og effektive løsning til dig. Dvs. vi sørger for en løsning, som du ikke bare får gavn af nu, men i mange år frem.

Kloakfirma Dahl tilbyder kloak-TV, som kan hjælpe dig med at undgå fremtidige kloakproblemer. Dette kommer ikke kun dig til gode - men også dit forsikringsselskab, såvel som miljømyndighederne eller skadedyrsbekæmperne.

Ønsker du at få hjælp i form af kloak-TV eller ønsker et tilbud? Du kan kontakt lige her. Vi er her for at hjælpe dig.

Vi tilbyder også kloakservices som; kloakspuling, strømpeforing og punktreparation.

TOP