Kloakspuling

Hvis din kloak eller afløb er tilstoppet - kan det være nødvendigt at få lavet en kloakspuling. Hos Kloakfirma Dahl hjælper vi dig med en række opgaver inden for rensning - og spuling af kloak. Vi har stor erfaring med vores arbejde - både for private husstande og boligforeninger.

Ved en spuling af din kloak - får du renset hele kloakken. Dette indebærer blandt andet, at du igen kan benytte dit toilet eller håndvask helt optimalt i din bolig.

Vedligeholdelse af din kloak

En kloakspuling er vigtig i forbindelse med vedligeholdelse af din kloak. Hvis din kloak ikke er blevet efterset i en længere periode - kan dette blandt andet medføre:

  • Ofte stoppede afløb
  • Vand i kælderen
  • Lugtgener
  • Skadedyrsproblemer, som f.eks. problemer med rotter.

Hos Kloakfirma Dahl har vi stort fokus på, at hjælpe vores kunder på den mest effektive måde. Derfor sørger vi altid for, at vores ansatte er opdateret på de bedste teknikker inden for branchen. Dette resulterer i, at vi kan sikre dig et arbejde i højeste kvalitet. 

Hjælp til kloakspuling

Er din kloak eller afløb tilstoppet - ankommer vi hurtigst muligt hos dig.
Du kan altid være sikre på fornuftige priser hos os.

Efter en kloakspuling - anbefaler vi, at du også får udarbejdet en tv-inspektion af din kloak, idet man her kan se om der gemmer sig flere problemer i selve kloakledningen. Ved at få en tv-inspektion - har du mulighed for at undgå fremtidige problemer.

Vi er et erfarent kloakfirma, som er bosat i Odense. Idet vi har mange års erfaring - ved vi hvad der skal til i situationer, hvor kloakker eller afløb er tilstoppet.

Ønsker du en fast aftale omkring et årligt tjek med os hos Kloakfirmaet Dahl? I samråd med dig finder vi en løsning, der bedst passer til dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere omkring kloakspuling. Vi er her for at hjælpe dig, når du har problemer med kloakken.  

TOP