Punktreparationer

En punktreparation er en yderst effektiv måde, at reparere din kloakledning på - hvis din kloak har mindre skader eller utætheder. Vi er et kloakfirma i Odense, som er fokuseret på hjælpe dig, så hurtigt - og effektivt som muligt.

Hvornår bruger man punktreparation?

En punktreparation vil kunne benyttes i sager som f.eks:

  • Forsikringssager
  • Rørbrud
  • Slid
  • Lugtgener
  • Skadedyrs skader - såsom rotteskader

Punktreparationen foregår uden at skulle opgrave kloakken. Idet dette oftest er mindre skader, kan man udføre denne reparation uden at skulle udgrave kloakken. Fremgangsmåden ved en punktreparation foregår ved at man trækker en ballon over det sted - hvor kloakledning er defekt. På ballonen sidder et stykke væv, som bliver fastgjort på røret, når ballonen bliver pustet op. Når vævet er fastgjort på det defekte området af kloakken og ballonen er fjernet - virker din kloakledning optimalt igen.

En holdbar løsning

Har din kloakledning mindre skader eller er utæt?

Vi hos Kloakfirma Dahl hjælper dig med en punktreparation i Odense. Vi har hjulpet en bred vifte af kunder og dermed har vi skabt en sikker - samt holdbar løsning for hver kunde. Vi har speciale i både private og boligforeninger med punktreparationer.

Hos Kloakfirma Dahl tager vi os af vores kunder. Vi lægger stor vægt på, at skabe de rigtige løsninger for kunderne og vi arbejder målrettet mod at kundens forventninger bliver opfyldt.

Kontakt os her allerede i dag - hvis du har brug for hjælp med en punktreparation.

TOP