Strømpeforing

Hos Kloakfirma Dahl er vi specialister i strømpeforing. Vi er et kloakfirma i Odense, der har mange års erfaring i branchen. Derfor finder vi den bedste - og mest målrettede løsning til dig, som har problemer med din kloak eller rør.

Vi tilbyder strømpeforing af slidte eller beskadigede faldstammer, samt kloakledninger. Ved at benytte denne metode - kan du forlænge dine nedslidte rørs levetid, og dermed undgår du nye fremtidige problemer. Vi tilbyder desuden strømpeforing NO-DIG - Kontrolordning for Ledningsrenovering, som sikre dig at du får den bedste kvalitet.

Fremgangsmåde

Fremgangsmåden ved en strømpeforing er at vi skaber et nyt rør, der bliver placeret inden i det ældre rør. Dette sker ved hjælp af en særlig slange og en filtpose, som er specialdesignet. Denne teknik hjælper den defekte kloak med at virke helt funktionelt igen. Derudover bliver dine kloakker også opnå en større beskyttelse mod skadedyr og evt. trærødder.

Topkvalitet

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i top, og at vi har grundig dialog gennem hele forløbet. Dette sikre at vi ved at have kompetente og dygtige medarbejder. Vi fokuserer på at skabe de bedste resultater for dig.

Har du brug for hjælp med strømpeforing af din ejendom på Fyn?

Hos Kloakfirma Dahl står vi altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder. Vi hjælper dig med strømpeforing i Odense.

Du er altid velkommen til at kontakte os her.

TOP